Meer rust en sereniteit

De bewoners van de Alpenlanden, zoals Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk, maar ook duizenden klanten waarderen de positieve eigenschappen van het Zirben hout. Ze omschrijven de aangename geur van Zirben hout evenals de natuurlijke houtoppervlakte van het ZirbenHerz® bed als rustgevend, kalmerend en regenererend.Door de ambachtelijke en vakkundige behandeling van het waardevolle Zirben hout komt de kracht van de natuur volledig tot zijn recht. Je zult het verschil ervaren. In een ZirbenHerz® bed voel je je meer uitgerust, energieker en je voelt daadkrachtiger.

ZirbenHerz® Niederlande

Desiree Schepens

5051 AB Goirle, Tilburgseweg 79, 013-530 10 37

Info zur Eröffnung erhalten

Zirbenherz® Niederlande

Medio april opent de de Zirbewinkel.nl

Exclusief verkooppunt voor ZirbenHerz® bedden

Info zur Eröffnung erhalten

Wil je weten wanneer de winkel haar deuren opent? Laat hier je email adres achter en ik stuur je een bericht wanneer de feestelijke opening is.

HET BED VOOR HET LEVEN

 

maximale regeneratie
met de kracht van het hout van de Zirbe

Om de ‘koningin van de Alpen’ te vinden, moeten we de boomgrens in de Alpen opzoeken. Hier, op een hoogte van circa 1400 tot 2500 meter, groeit de robuuste, vorstbestendige dennenboom van de Alpen (-43C°).

De Zirbe kan meer als duizend jaar oud worden. Ze doorstaat weer en wind en geeft de sereniteit door aan de mens. De etherische olie is het geheim van de geborgenheid en behaaglijkheid, die de Zirbe uitstraalt. De waardevolle, regenererende olie bevindt zich in de goudbruine noesten van de Zirbe. Het zijn juist de noesten die zo kenmerkend zijn voor de typische uitstraling van het Zirben hout en de verantwoordelijk zijn voor de positieve werking op ons hart en bloedsomloop.

.

Goed voor het hart
omdat iedere hartslag telt

Medisch onderzoek aan FH Joanneum in Graz (2003) toont aan dat slapen in een bed gemaakt van Zirben hout een positief effect kan hebben op het menselijk organisme

De Zirbe kan…

  • een diepe en ontspannende slaap bevorderen
  • kalmerend en rustgevend zijn
  • cardiovasculaire systeem positief beïnvloeden
  • aangename geur en brengt de natuur in huis

.

Het Regeneratie-systeem
van ZirbenHerz®

Het individueel aangepaste regeneratie-systeem verlicht het lichaam op de juiste plaatsen en maakt het op deze manier mogelijk dat de rug tijdens het slapen revitaliseert en dat het lichaam zich optimaal kan herstellen. Heup- en schouderbereik worden ook ontlast, lenden en nek wordt actief ondersteunt en het spierstelsel kan volledig ontspannen. Tussenwervelschijven kunnen zich vullen met vloeistof en de diepe rugspieren worden versterkt. Rugproblemen en spanningen kunnen actief worden bestreden.

.

Made in Austria
in eigen timmerwerk

Kwaliteitshandarbeid tot in het kleinste detail. Dankzij jarenlange ervaring in de eigen timmerwerkplaats en de specialisatie op het gebied van de verwerking van Zirben hout worden in de timmerwerkplaats van ZirbenHerz® onevenaarbare, fijnste en fluweelachtige Zirben bedden gecreëer.

.